Boka privat visning
Boka privat visning

Helt nytt i Växjö

Inflyttningsklar lägenhet i Växjö

Här är en välplanerad 3:a på 95 kvadrat på våning tre, lägenheten ligger mitt i navet av denna förening. Här finns allt man kan önska sig, två rymliga balkonger åt två olika väderstreck, båda med utsikt mot stilrena innergårdar. I lägenhet 4202 i Brf Lokstallet kan du flytta in direkt.

En nyproducerad lägenhet med vitmålade väggar för att du själv ska kunna sätta sin egen prägel på inredning. Kärhs ekparkett som är mattlackat och passar utmärkt till ett hem där man vill att stilen ska vara länge.

Rostfria vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett kök från Vedum. I köket finns även en liten bardel där man kan sitta och surfa på paddan eller datorn, var inte orolig för att batteriet ska ta slut för det finns nämligen en popup kontakt i bänkskivan. Helkaklade badrum med dimmerbara spotlights och inredningen är även här från Vedum. I ena badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren med tvätt.

Här bor du även nära till allt, vänd näsan åt ena hållet och du har centrum och åt andra hållet har du härliga grönområden.

Bostadsfakta

Avgift 3 717 kr/mån
Pris 2 979 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 95 kvm
Våning 3 av 5
Status Reserverad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Parkering

Huset har 48 garageplatser tillhörande föreningen, två stycken MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser utomhus.

Cykelparkering

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna.

Inredning Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori.

Inredningslinjen kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt.

Precis utanför dörren har du även naturområdet med parker, joggingrundor och sjön endast någon kilometer bort. Ta en promenad längst Växjösjön eller en tur i Linnéparken och ha fortfarande en kort bit in till Växjö centrum.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält