Boka privat visning
Boka privat visning

Nyproducerat i Växjö

Lägenhet 2401 är en nyproducerad 3: a mitt i centrala Växjö. Här har du alla bekvämligheter du kan tänka dig, allt är dessutom helt nytt. Hit kan du flytta in redan nu!

Inflyttningsklar lägenhet i Växjö

Här är en välplanerad 3 rok på 87 kvm bekvämt belägen på våning 5. Lägenheten ligger i bästa läge i huset närmast tågstationen. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Dessutom har den stora balkongen utsikt mot en stilren innergård. Nyproducerad med vitmålade väggar för att man själv ska kunna sätta sin egen prägel på inredning. Kärhs ekparkett som är mattlackat och passar utmärkt till ett hem där man vill att stilen ska vara länge. Rostfria vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett ljust arbetskök från Vedum. 2 helkaklade badrum med dusch, dimmerbara spotlights och inredningen är även här från Vedum. I ena badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren med tvätt. Här bor du även nära till allt, vänd näsan åt ena hållet och du har centrum och åt andra hållet har du härliga grönområden.

Bostadsfakta

Avgift 3 446 kr/mån
Pris 3 006 750 kr
Rum 3 rum och kök
Area 87 kvm
Våning 5 av 6
Status Reserverad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Parkering

Huset har 48 garageplatser tillhörande föreningen, två stycken MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser utomhus.

Cykelparkering

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna.

Inredning Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori.

Inredningslinjen kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt.

Precis utanför dörren har du även naturområdet med parker, joggingrundor och sjön endast någon kilometer bort. Ta en promenad längst Växjösjön eller en tur i Linnéparken och ha fortfarande en kort bit in till Växjö centrum.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält