Boka privat visning
Boka privat visning

Nyproducerad 3:a med uteplats

Välplanerad och inflyttningsklar 3:a i Kiruna med stora sovrum och trevligt vardagsrum med utgång till uteplats i sydvästläge.

Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkettgolv, kök från Ballingslöv och helkaklat badrum. Köket är utrustat med diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, bredband, grundutbud av tv-kanaler samt fast avgift för IP-telefoni. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Bostadsfakta

Avgift 4 085 kr/mån
Pris 1 490 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 76,5 kvm
Våning 1 av 8
Status Ledig

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Catrin Isaksson
Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Kök
Vägg- och bänkskåp med vita luckor, bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk och vitt kakel. Vitvaror från Electrolux i vitt.

Bad
Helkaklat med grått klinker och vitt kakel utrustat med spegelskåp och väggskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Rum
Vitmålade väggar, vita innerdörrar, trestavs ekparkettgolv, eklaserade socklar och fönsterbänkar infällda i sten. Vita garderober, placerade enligt bofaktaritning.

Balkong
Balkong med kompositgolv och öppningsbara glaspartier av härdat glas.

Parkering och förråd
Brf Fjällvyn tillhandahåller totalt 47 carportar. Kostnaden är 450 kr/mån plus el för motorvärmaren. Du kan styra din motorvärmare via en app.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Internet
Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår: värme, varmvatten, bredband, grundutbud TV, fast avgift för, IP-telefoni via Telia.

I månadsavgiften ingår inte: förbrukning av hushållsel, mäts individuellt och landar uppskattningsvis på ca 100-300 kr/mån beroende på lägenhetsstorlek och levnadsvanor.

I Luossavaara finns allt du behöver runt knuten

Nedanför skidbacken i Luossavaara kommer ett nytt bostadsområde att växa fram med cirka 150 nyproducerade lägenheter. Här bor du på ett av Kirunas bästa lägen med hela fjällvärlden utanför dörren: skoterled, elljusspår för skidor och löpning, samt slalombacken med fem nedfarter och en park med hopp och rails. På nära gångavstånd finns även affärer, restauranger, förskola och skola. I området kommer vi att bygga två etapper med två huskroppar i vardera etapp.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält