En 3:a centralt på Skeppsbrokajen

Välkommen till lägenhet 3221 i Brf Skeppsbrokajen i Västervik. Upplev kontakten till havet i den här nybyggda lägenheten som andas rymlighet med sina välplanerade 81 kvadrat. Här kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Västervik

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på 41 kvadrat. Vit köksinredning från Vedum. Praktiskt med fin köksö och rostfria vitvaror i högskåp. God förvaring med både skjutdörrsgarderob och klädkammare samt förråd på entréplanet. Intressant?  Boka en privat visning. 

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 12 bilder

Om bostaden

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöhus
  • 1 st gemensamhetslokal/övernattningslägenhet
  • 2 st cykelrum
  • 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
  • 1 st lekplats

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 34 st

Förvaltare: Riksbyggen

Om området

Västerviks kommun ligger i nordostligaste hörnet av Småland. Staden är sedan länge en populär fiskehamn och välbesökt turistmål tack vare Tjust skärgård med över 5 000 öar. I kommunen bor ungefär 36 000 människor, varav drygt 21 000 i centralorten. Här hittar du den bevarade småstadscharmen i kustmiljö, i en stad med fokus på utveckling.

Det är en sann sommarstad med lanthandel, laxbodar och skärgårdskrogar. Populariteten och turismen under sommaren gör samtidigt att det skapas möjligheter oavsett årstid. Restaurangerna är öppna året runt, skärgårdsbåtarna blir till skärgårdsskotrar under vintern och de senaste åren har flera stora kedjor etablerat sig i staden. Här finns nu exempelvis Biltema, Ica Maxi och Clas Ohlson.

Västervik är trots sitt kustläge del i en stor region. Härifrån når du arbete och studier på andra orter genom dagspendling. Kollektivtrafiken är väl utbyggd inom kommunen, i regionen och även i skärgården. Med tåg tar du dig snabbt till Linköping. Sommartid kan du ta museijärnvägen Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred samt ett antal stationer däremellan.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till