Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Rymliga 2:a med spatiös uteplats

Fast pris 1 850 000 kr
Adress Skeppsbrogatan, Västervik
Våning 1 av 5
Avgift 3 233 kr
Area 68,0 kvm
Rum 2 rum & kök

Centralt i Västervik finns lägenhet 3111 i Brf Skeppsbrokajen. En rymlig tvåa med uteplats på hela 30 kvadrat. En uteplats perfekt för att kunna duka upp frukost i solen och för härliga middagar.

Nyproducerad bostadsrätt i Västervik

Välkommen till lägenhet 3111 som bjuder på en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt sovrum med 15,5 kvadrat som bjuder på både skjutdörrsgarderob samt  klädkammare på 5,5 kvadrat. Bekvämligheter finns med tvätt utrustning i badrummet. Vitt kök från Vedum. Rostfria vitvaror från Bosch. Välkommen att boka en privat visning! 

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 19 bilder

Om bostaden

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöhus
  • 1 st gemensamhetslokal/övernattningslägenhet
  • 2 st cykelrum
  • 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
  • 1 st lekplats

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 34 st

Förvaltare: Riksbyggen

Om området

Västerviks kommun ligger i nordostligaste hörnet av Småland. Staden är sedan länge en populär fiskehamn och välbesökt turistmål tack vare Tjust skärgård med över 5 000 öar. I kommunen bor ungefär 36 000 människor, varav drygt 21 000 i centralorten. Här hittar du den bevarade småstadscharmen i kustmiljö, i en stad med fokus på utveckling.

Det är en sann sommarstad med lanthandel, laxbodar och skärgårdskrogar. Populariteten och turismen under sommaren gör samtidigt att det skapas möjligheter oavsett årstid. Restaurangerna är öppna året runt, skärgårdsbåtarna blir till skärgårdsskotrar under vintern och de senaste åren har flera stora kedjor etablerat sig i staden. Här finns nu exempelvis Biltema, Ica Maxi och Clas Ohlson.

Västervik är trots sitt kustläge del i en stor region. Härifrån når du arbete och studier på andra orter genom dagspendling. Kollektivtrafiken är väl utbyggd inom kommunen, i regionen och även i skärgården. Med tåg tar du dig snabbt till Linköping. Sommartid kan du ta museijärnvägen Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred samt ett antal stationer däremellan.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.