Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

4:a med rymlig balkong med havsglimt

Fast pris 2 350 000 kr
Adress Skeppsbrogatan, Västervik
Våning 2 av 5
Avgift 4 407 kr
Area 93,5 kvm
Rum 4 rum & kök

Centralt i Västervik hittar du lägenhet 2221 i Brf Skeppsbrokajen. Flytta in i denna sista lediga fyra nu och börja våren och möt sommaren på Skeppsbrokajen.

Nyproducerad bostadsrätt i Västervik

Välplanerad fyra med karaktär. Perfekt läge invid city, tåg, buss samt skärgårdstrafiken från kajen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trivsam och praktisk köksö. Sovrum och badrum med snedda väggar ger en extra karaktär till rummen. Praktiskt med två badrum med dusch varav ett badrum har tvätt utrustning. Koppla av på den rymliga balkongen på 17 kvadrat och upplev kontakten från havet. Välkommen att boka en privat visning! 

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 17 bilder

Om bostaden

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöhus
  • 1 st gemensamhetslokal/övernattningslägenhet
  • 2 st cykelrum
  • 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
  • 1 st lekplats

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 34 st

Förvaltare: Riksbyggen

Om området

Västerviks kommun ligger i nordostligaste hörnet av Småland. Staden är sedan länge en populär fiskehamn och välbesökt turistmål tack vare Tjust skärgård med över 5 000 öar. I kommunen bor ungefär 36 000 människor, varav drygt 21 000 i centralorten. Här hittar du den bevarade småstadscharmen i kustmiljö, i en stad med fokus på utveckling.

Det är en sann sommarstad med lanthandel, laxbodar och skärgårdskrogar. Populariteten och turismen under sommaren gör samtidigt att det skapas möjligheter oavsett årstid. Restaurangerna är öppna året runt, skärgårdsbåtarna blir till skärgårdsskotrar under vintern och de senaste åren har flera stora kedjor etablerat sig i staden. Här finns nu exempelvis Biltema, Ica Maxi och Clas Ohlson.

Västervik är trots sitt kustläge del i en stor region. Härifrån når du arbete och studier på andra orter genom dagspendling. Kollektivtrafiken är väl utbyggd inom kommunen, i regionen och även i skärgården. Med tåg tar du dig snabbt till Linköping. Sommartid kan du ta museijärnvägen Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred samt ett antal stationer däremellan.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.