Boka privat visning
Boka privat visning

Ljus och härlig 3:a högt upp i huset — Bonum

På våning sex finns denna välplanerade inflyttningsklara trea om 83 kvm med en fantastisk utsikt över Kalmar.

Erbjudande: Teckna dig för en lägenhet i Brf Cavallo senast den 1 mars och vi bjuder på de första tre månadsavgifterna!

Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna helt nya trea med närhet till både Giraffens köpcenter och Kalmars vackra stadskärna. Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge för dig som fyllt 55 år. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Högt upp i huset på våning 6 väntar denna välplanerade trea om 83 kvm. Givetvis finns hiss hela vägen från markplan. På den härliga och inglasade balkongen i västerläge njuter du av eftermiddags- och kvällssol. Två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och massor av ljusinsläpp från tre väderstreck. Ett ljust och stilrent kök från Vedum kombineras med rostfria vitvaror från Bosch. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum. I entréhallen finns även gäst-WC.

Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här finns odlingslådor för de som har gröna fingrar men även en stor gemensam uteplats och gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. I huset finns också en övernattningslägenhet för dina långväga gäster och en stor gemensamhetslokal för fest och kalas.

Från Biskopsgatan 7 har du nära till precis allt. Gångavstånd till Kalmars stadskärna, härliga promenadstråk längs med vatten och till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer. Busshållplats finns utanför huset.

Bostadsfakta

Avgift 4 604 kr/mån
Pris 3 380 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 83 kvm
Våning 6 av 8
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Kontakta ansvarig säljare på 0480-57692 för att boka en privat visningstid.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Lägenhet 164

Om bostaden

Kök

Vitmålad lucka matt, vit stomme, vita täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Sockel i vitt. Handtag i rostfri look cc128mm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys (3–4:or) eller kyl/frys (2:or), helintegrerad diskmaskin.

WC/dusch

Kommod med handfat och utdragbara lådor, vitstomme och vit lucka. Spegel med ljusramp. Raka duschdörrar i klarglas. WC i vitt porslin. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Ovan tvättutrustningen finns väggskåp, vit skåpstomme, vit lucka och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

WC

Kommod med handfat, vit stomme och vit lucka. Spegelskåp med ljusramp. WC i vitt porslin. Krokar och toalett-pappershållare i borstat rostfritt stål.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Om området

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält