Boka privat visning
Boka privat visning

Välplanerad 3:a med härlig kvällssol — Bonum

Välplanerad inflyttningsklar trea med härlig kvällssol och med ljusinsläpp från tre väderstreck vilket ger ett behagligt ljus i hela lägenheten. Här bor du med närhet till både Giraffen köpcenter och Kalmars vackra stadskärna.

På våning fem erbjuds denna välplanerade trea om 83 kvm med en fantastisk utsikt över Kalmar. Från vardagsrummet når du en härlig inglasad balkong med ljuvlig kvällssol. Bostaden inrymmer två sovrum och bjuder på härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen och social planlösning som lämpar sig perfekt för umgänge. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade för att du med enkla medel och din personliga inredning ska kunna sätta din egen prägel. På golvet vilar Kährs mattlackade ekparkett. Det vita kvalitetsköket från Vedum är utrustat med rostfria vitvaror från Bosch.

Badrummet är helkaklat i stilrena färgval som passar alla. Här finns dusch och ett vädringsfönster som släpper in dagsljus. Givetvis är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum. Gäst WC finns även i entréhallen. Behöver du komma åt ditt förråd tar du bekvämt hissen ner till källarplan.

Här erbjuds ett ljust hem med genomtänkta lösningar som gör vardagen bekväm och där allt dessutom är helt nytt. Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge, perfekt för dig som fyllt 55 år.

Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Bostadsfakta

Avgift 4 604 kr/mån
Pris 3 250 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 83 kvm
Våning 5 av 8
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Om bostaden

Kök

Vitmålad lucka matt, vit stomme, vita täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Sockel i vitt. Handtag i rostfri look cc128mm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys (3–4:or) eller kyl/frys (2:or), helintegrerad diskmaskin.

WC/dusch

Kommod med handfat och utdragbara lådor, vitstomme och vit lucka. Spegel med ljusramp. Raka duschdörrar i klarglas. WC i vitt porslin. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Ovan tvättutrustningen finns väggskåp, vit skåpstomme, vit lucka och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

WC

Kommod med handfat, vit stomme och vit lucka. Spegelskåp med ljusramp. WC i vitt porslin. Krokar och toalett-pappershållare i borstat rostfritt stål.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Om området

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält