Boka privat visning
Boka privat visning

Bekvämt boende på våning fyra — Bonum

Välkommen till ett ljust hem med genomtänkta lösningar som gör vardagen bekväm och där allt dessutom är helt nytt. I denna fina inflyttningsklara trea med inglasad balkong och härlig morgonsol kan du njuta av livet.

Här erbjuds en välplanerad och generös trea om hela 91 kvm belägen på våning fyra och hiss finns givetvis i huset. Här bjuds du på två sovrum och fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck som skapar ett behagligt ljus i hela lägenheten. Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning vilket lämpar sig perfekt för umgänge. På den generösa och inglasade balkongen njuter du av morgonsol och en vacker utsikt över Kalmar och Villa Monte Cavallos lummiga trädgård. I bostadens samtliga rum kombineras vitmålade väggar med Kährs mattlackade ekparkett. Snyggt, ljust och en stil som håller länge.

Det vita kvalitetsköket från Vedum är utrustat med rostfria vitvaror från Bosch. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval som passar alla. Här finns dusch och ett vädringsfönster som släpper in dagsljus. Givetvis är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum. Även gäst-WC finns i entréhallen.
Behöver du komma åt ditt förråd tar du bekvämt hissen ner till källarplan.

I Bonum Brf Cavallo bor du med närhet till både Giraffen köpcenter och Kalmars vackra stadskärna. Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge för dig som fyllt 55 år.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Kontakta ansvarig säljare på 0480-57692 för att boka en privat visningstid.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Om bostaden

Kök

Vitmålad lucka matt, vit stomme, vita täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Sockel i vitt. Handtag i rostfri look cc128mm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys (3–4:or) eller kyl/frys (2:or), helintegrerad diskmaskin.

WC/dusch

Kommod med handfat och utdragbara lådor, vitstomme och vit lucka. Spegel med ljusramp. Raka duschdörrar i klarglas. WC i vitt porslin. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Ovan tvättutrustningen finns väggskåp, vit skåpstomme, vit lucka och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

WC

Kommod med handfat, vit stomme och vit lucka. Spegelskåp med ljusramp. WC i vitt porslin. Krokar och toalett-pappershållare i borstat rostfritt stål.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Om området

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder centralt belägna, trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55.

Det här är Bonum

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster