Boka privat visning
Boka privat visning

2:a med 17 kvm balkong — Bonum

Välkommen att bo med närhet till både Giraffen köpcenter och Kalmars vackra stadskärna. Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge för dig som fyllt 55 år.

Välplanerad tvåa på 68 kvm belägen på våning fyra med en fantastisk utsikt över Kalmar och Villa Monte Cavallos lummiga trädgård. Bostaden har en balkong med morgonsol om hela 17 kvm varav halva balkongen är inglasad och halva öppen. Välj själv om du vill öppna upp helt och duka upp för långbord eller stänga halva för att kunna njuta långt in på höstens kant.

Samtliga väggar i bostaden är vitmålade för att du med enkla medel och din personliga inredning ska kunna sätta din egen prägel. På golvet vilar Kährs mattlackade ekparkett. Det vita kvalitetsköket från Vedum är utrustat med rostfria vitvaror från Bosch. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval som passar alla. Här finns dusch och ett vädringsfönster som släpper in dagsljus. Givetvis är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum.

Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Bostadsfakta

Avgift 3 902 kr/mån
Pris 2 475 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 68 kvm
Våning 4 av 8
Status Reserverad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 9 juni 00:00-00:00

Ring Josefine 0480-576 92 för att boka tid för privat visning denna dag!

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Om bostaden

Kök

Vitmålad lucka matt, vit stomme, vita täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Sockel i vitt. Handtag i rostfri look cc128mm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys (3–4:or) eller kyl/frys (2:or), helintegrerad diskmaskin.

WC/dusch

Kommod med handfat och utdragbara lådor, vitstomme och vit lucka. Spegel med ljusramp. Raka duschdörrar i klarglas. WC i vitt porslin. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Ovant vättutrustningen finns väggskåp, vit skåpstomme, vit lucka och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

WC

Kommod med handfat, vit stomme och vit lucka. Spegelskåp med ljusramp. WC i vitt porslin. Krokar och toalett-pappershållare i borstat rostfritt stål.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Odlingslådor
Miljörum
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Om området

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält