Boka privat visning
Boka privat visning

Bekvämt boende mitt i centrum — Bonum

I denna fina inflyttningsklara fyra med inglasad balkong och härlig morgonsol kan du njuta av livet. Härligt ljusinsläpp från tre väderstreck ger ett behagligt ljus i hela lägenheten. Lägenheten är inflyttningsklar - tillträde enligt överenskommelse.

Här erbjuds en välplanerad fyra om 91 kvm bekvämt belägen på våning tre. Bostadsrätten har fantastiskt ljusinsläpp från tre håll och dessutom hela tre sovrum. Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning vilket lämpar sig perfekt för umgänge.

På den generösa och inglasade balkongen njuter du av morgonsol och en vacker utsikt över Villa Monte Cavallo. I bostadens samtliga rum kombineras vitmålade väggar med Kährs mattlackade ekparkett. Snyggt, ljust och en stil som håller länge. Det vita kvalitetsköket från Vedum är utrustat med rostfria vitvaror från Bosch.

Badrummet är stilrent helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch och vädringsfönster som släpper in dagsljus. Givetvis är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum. Även gäst-WC finns i entréhallen.

I Bonum Brf Cavallo bor du med närhet till både Giraffen köpcenter och Kalmars vackra stadskärna. Här erbjuds ett ljust hem med genomtänkta lösningar som gör vardagen bekväm och där allt dessutom är helt nytt. Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge för dig som fyllt 55 år.

Inflyttning kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Bostadsfakta

Avgift 5 013 kr/mån
Pris 3 395 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 91 kvm
Våning 3 av 8
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Måndag 19/10 Ring ansvarig säljare på 0480-57692 för att boka en privat visningstid.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Kika in i Brf Cavallo

Titta in i en lägenhet och få information om vad Bonumvärden kan hjälpa dig med.

Om bostaden

Kök

Vitmålad lucka matt, vit stomme, vita täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Sockel i vitt. Handtag i rostfri look cc128mm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt påskåp. Underlimmad dubbelvask.

Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys (3–4:or) eller kyl/frys (2:or), helintegrerad diskmaskin.

WC/dusch

Kommod med handfat och utdragbara lådor, vitstomme och vit lucka. Spegel med ljusramp. Raka duschdörrar i klarglas. WC i vitt porslin. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Ovan tvättutrustningen finns väggskåp, vit skåpstomme, vit lucka och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

WC

Kommod med handfat, vit stomme och vit lucka. Spegelskåp med ljusramp. WC i vitt porslin. Krokar och toalett-pappershållare i borstat rostfritt stål.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Bonum Brf Cavallo

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

  • Odlingslådor
  • Miljörum
  • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Om området

Som boende i Brf Cavallo har du nära till precis allt. Här kan du strunta i bilen för du har gång och cykelväg till allt du kan tänka dig. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer.

Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset. Förstora kartan och du ser bättre vilka affärer och utbud som ligger alldeles nära Brf Cavallo.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält