Boka privat visning
Boka privat visning

1:a högt upp i huset

I denna inflyttningsklara etta ser du faktiskt ut redan innan du stigit in över tröskeln, tack vare fin siktlinje rätt igenom lägenheten, ut genom den helglasade dörren till balkongen.

Bostadsfakta

Avgift 2 577 kr/mån
Pris 1 795 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 33,5 kvm
Våning 9 av 10
Status Ledig

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Kök

Golv: askparkett och sockel i ask 
Väggar: målade
Inredning: vitmålade skåpluckor, bänkskivor i vit laminat, stänkskydd i glas, vita innerdörrar, fönsterbänkar av terrazzo
Utrustning: induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys, kombinerad kyl/frys (1 rok), diskmaskin

Bad

Golv: klinker
Väggar: kakel
Inredning: WC, handfat med kommod, spegel, handdukstork, badrumsbeslag, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, kombimaskin (1 rok), väggskåp, tvättbänk i vit laminat

Rum

Golv: askparkett och sockel i ask
Väggar: målade
Inredning: vita innerdörrar, fönsterbänkar av terrazzo. I sovrum, garderober med vitmålade luckor.

En fantastisk byggnad på Dalviks höjd

Utsikten blir storslagen redan från de lägre våningsplanen, och sen blir det bara bättre och bättre. Brf Prostkvarnen sträcker sig tio våningar upp på spaning från Dalviks höjd. Till huset hör en gemensamhetslokal och en gemensam takterrass. Arkitektoniskt är det ett spännande hus, som står på historisk mark intill Dunkehallaåns första fall ner mot Vättern. Balkonger löper runt hela fasaden som alla lägenheter har olika del av, beroende på lägenhetens storlek. I entré och trapphus kommer denna träkänsla följas upp och få en kontrast med hårdare materialval som glas och betong. Huset byggs med lägenheter på tio våningsplan, och med garage i två plan under mark som ligger i anslutning till ett äldre befintligt parkeringsdäck. 

Nedanför huset ligger Prostkvarnsdammen, som fått sitt namn av en av kvarnarna som låg nedströms och var en löneförmån för prästen i Kristinekyrka.

Allt om Brf Prostkvarnen

Allt om Brf Prostkvarnen

Om området

Som område har Dalvik också ett skönt avstånd till Jönköpings centrum. Cirka 120 höjdmeter upp som inte tar många minuter med bil eller buss. Buss nummer 2 matar på med avgångar var tionde minut under stora delar av dagen. Det gör att egen bil absolut inte är nödvändig. En elcykel som inkluderas till varje lägenhet, kan dock vara användbar. Dalvik är bekvämt som i centrum, fast med lite distans.

Fortsätter du istället uppströms ån går stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym. Dumme mosse hittar du också på skönt vandringsavstånd, och erbjuder naturens säregna minimalism. Som ett kargt fjällandskap, fast helt platt.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält