Boka privat visning
Boka privat visning

Härligt luftig trerumslägenhet

Brf Fabrikörens moderna arkitektur smälter väl in i stadsbilden och förtydligar de gamla tegelbyggnaderna som är bevarade på området. Denna trea med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum är luftig men har ändå bra kvadratsmarta ytor. Stor balkong i två väderstreck. Här bor du med rymliga sovrum, stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och en gäst-WC samt ett vinkelkök. Lägenheten erbjuder även gott om förvaringsutrymmen. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Avgift 4 751 kr/mån
Pris 3 195 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 78 kvm
Våning 2 av 8
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Visning av Brf Fabrikören i vår visningslägenhet på Östra Torpagatan 5. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäklare Rebecka Emanuelsson.

Kontakt

Rebecka Emanuelsson
Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Centralt med närhet till Munksjön

När man bor i Brf Fabrikören Jönköping har man inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor man också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.