Hyresrätter i Kungsängen

Adress Enbärsvägen, Kungsängen

I Tibble i Kungsängen utanför Stockholm har Riksbyggen 133 hyresrätter med närhet till natur, skolor och kollektivtrafik. Här kan du njuta av trevliga omgivningar med boulebana och lekplats och lägenheter med öppna planlösningar och balkonger.

Fakta om huset

De yteffektiva lägenheterna karaktäriseras av noggrann planering, genuina material, ett stort ljusflöde från välplacerade fönster samt en öppen planlösning som ger rymd. Takhöjden är generellt 2,4 meter.

Två av husen är placerade tillsammans. Rummet mellan dem skapar ett entrétorg där det finns en boulebana och en lekplats med mjukt underlag. Utanför hus tre, beläget inte långt därifrån, finns det också en lekplats och planteringar i form av buskar och träd. Husen byggs med fokus på energieffektivitet viket ger en förbrukning under normen. Husen utrustas dessutom med tidtabeller som visar den närliggande kollektivtrafikens avgångar i realtid.

  • Tvättstuga finns i entréplanet i varje hus.
  • Soprum finns på gården med möjlighet till källsortering.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Parkering

I anslutning till husen finns utomhusparkering.

Lägenhetsstorlekar

Lägenhetsstorlekar 2-3 rum och kök, 51,5-70 kvadrat
Antal lägenheter 133 hyresrätter

Lägenhetsinredning

Entré/hall Grått klinkergolv vid dörr, ekparkett och målade väggar.
Rum Ekparkett och målade väggar.
Kök Ekparkett och målade väggar. Stänkskydd av kakel samt utrustat med kyl och frys, köksfläkt, spis med ugn samt diskmaskin.
Badrum/WC Grått klinkergolv och kaklade samt målade väggar. Vattenavvisande takfärg. Badrumsskåp. Duschdraperiskena.