Pilsnäckan i Limhamn

Adress Nätsnäcksgränd 2, Limhamn

Kvarteret Pilsnäckan i stadsdelen Kalkbrottet i Limhamn har tre hus med 82 lägenheter på ett till fyra rum och kök.

Fakta om huset

Husen har en fasad av gediget tegel som uppförs i en stil som ansluter till resten av området.

  • I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Lägenhetsstorlekar

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök, 21-88 kvadrat
Antal lägenheter: 82 hyresrätter

Lägenhetsinredning

Lägenheterna har ekparkett, spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom för några få mindre lägenheter, vilket syns på bofaktabladen).

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet. Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion. Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer.
Att bo i Limhamn – Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer.
Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.