Nätsnäckan i Limhamn

Adress Dammsnäcksgränd 9, Limhamn

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet med totalt 166 hyresrätter. I Nätsnäckan har Riksbyggen 84 ljusa och moderna hyresrätter.

Fakta

I kvarteret Nätsnäckan finns det tre hus. Husen har en fasad av gediget tegel som uppförs i en stil som ansluter till resten av området.

Balkong och uteplats: Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.
Tvättmaskin och torktumlare: I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Värme, kallvatten och varmvatten: Ingår i hyran. 
El: Fakturering sker i efterhand för uppmätt förbrukning av el från elleverantören.
Kabel TV och bredband: Avgift för Bredband, bredbands-tv och bredbandstelefoni tillkommer med cirka 250 kr/månad. Leverantör är Telia (Trippel Play).

Lägenheterna

Antal lägenheter: 84 lägenheter
Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök, 21-88 kvadrat
Byggår: 2018

Inredning

Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i alla rum och ett modernt Marbodalkök med vita släta luckor och vit bänkskiva av laminat. I köket finns en spis med keramikhäll och diskmaskin, (förutom några få mindre lägenheter om ett rum och kök, vilket syns på bofaktabladen.) I lägenheterna finns ett rymligt badrum som är tillgänglighetsanpassat, vita helkaklade väggar och grått klinkers på golvet.

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet. Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion. Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer.
Att bo i Limhamn – Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer.
Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.