Hyresrätter i Falkenberg

I Vesterhavsporten i Falkenberg finns elegant designade hyresbostäder med bra material med kvalité i fokus. Lägenheterna har olika planlösningar och är i storlekar från ett till fyra rum och kök. Inflyttning i den lägre delen av Vesterhavsporten blir i första kvartalet 2020 och i höghuset under andra kvartalet 2020.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Hyresrätter i Vesterhavsport i Falkenberg

Alla lägenheter i det höga huset får utsiktsrum i ett burspråk med utsikt i tre väderstreck. Rummet är en del av vardagsrummet och ger en känsla av inglasad veranda, där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Längst upp i höghuset finns det en gemensam takterrass, där du och grannarna kan koppla av. På takterrassen kan du skölja av dig i uteduschen samtidigt som du njuter av den milsvida utsikten. På första våningen finns Strandhälsan där du kan ta hand om din kropp och träna. 

När du kommer in lägenheten välkommas ni av ett välkommande klinkergolv. I hallen finns det kapphylla och minst en garderob eller klädkammare. Sovrummen är utrustade med garderober och linneskåp. Badrummen är eleganta med snyggt klinker på golvet och passaned kakel på väggarna. Badrummen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och handukstork.

Lägenheterna  har en öppen planlösning där kök och allrum går i ett vilket ger en fantastisk rymd i hela lägenheten. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, kyl och frys, de mindre lägenheterna på ett rum och kök med sovalkov och samtliga lägenheter har kombinerad kyl/frys. Till varje lägenhet finns minst ett förråd. I den lägre delen har de flesta lägenheterna ett eller två förråd i direkt anslutning till lägenheten – utanför entrédörren på terrassgången och för många även på balkongen. Lägenheterna i höghuset och några av lägenheterna i den lägre delen har sina förråd i källaren.

Gemensam tvättstuga finns att tillgå för samtliga boende.

Frågor och svar

Fakta om lägenheterna

  • Antal lägenheter:131 hyresrätter
  • Lägenhetsstorlekar: Ettor till fyror på cirka 50,5-102 kvadratmeter
  • El: Eget avtal
  • Parkering: Under hösten 2019 kommer man att kunna ställa sig i kö för parkerings- /garageplatser.
  • Adress: Motellvägen 1B, 1C och 1D, Falkenberg.

Lägenhetsväljare

Fördelningen av lägenheter i lågdelen är följande

Exempel på planlösningar

Fördelningen av lägenheter i höghuset är följande

Två rum och kök om 58 kvadratmeter 28 stycken
Tre rum och kök om 78 kvadratmeter 14 stcken
Tre rum och kök om 80,5 kvadratmeter 42 stycken

I höghuset finns det 84 lägenheter som kommer att vara tillgängliga under andra kvartalet 2020.

Samtliga planlösningar