Hyresrätter i Nyköping

Adress Paradisgränd 1, Nyköping

I Marieberg i Nyköping bygger Riksbyggen 138 moderna hyresrätter med ett, två och fyra rum och kök.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Lägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm under hösten 2019.
För att anmäla intresse behöver du vara registrerad i Bostadsförmedlingens bostadskö. Den person som anmäler intresse för en bostad, uppfyller villkoren och har stått längst tid i bostadskön blir erbjuden bostaden. Så här registrerar du dig hos Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Se alla 18 bilder

Fakta om huset

  • Som boende i kvarteret Kattugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak.
  • Kvarteret Kattugglan består av tre huskroppar om fyra till fem våningar. Husen certifieras enligt Miljöbyggnad Silver, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Lägenhetsstorlekar

Lägenhetsstorlekar 1,2 och 4 rum och kök, cirka 37-94 kvadratmeter
Antal lägenheter 
138 hyresrätter
Hyra Cirka 6600-13400 kronor/månad
Beräknad inflyttning Preliminärt våren 2020
Adress Paradisgränd 1–3, Paradisgränd 5–7, Thorsmans väg 5–7

Planlösning lägenhet på 1 rum och kök
Planlösning lägenhet på 2 rum och kök
Planlösning lägenhet på 4 rum och kök

Lägenhetsinredning

Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade. Köket från Vedum är ljust med praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool.

Om området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. 

Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar cirka 15 minuter.