Hyresrätter i Linköping

Adress Ekholmsvägen, Linköping

Strax söder om Linköpings innerstad, vid Ekholmens centrum kommer Riksbyggen att uppföra cirka 100 hyresrätter beräknad inflyttning 2022.

Intresseanmälan

Information om intresseanmälan kommer.

Riksbyggens köregler

Fakta om huset

På den här sidan kommer du kunna se hur området växer fram och hur vi kompletterar området med hyresrätter. Mer information kommer när vi närmar oss intresseanmälan för hyresrätter.

Lägenhetsstorlekar

Lägenhetsstorlekar 1-3 rum och kök, cirka 30-80 kvadrat
Antal lägenheter 
Cirka 100
Byggstart 2020
Beräknad inflyttning 2022

Om området

Det är mycket positivt på gång i Ekholmen och kring Ekholmens centrum. Riksbyggen planerar här för nya bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Sammanlagt handlar det om cirka 200 nya hyres- och bostadsrätter i olika storlekar. Här skapar vi rum för alla olika faser i livet. Det innebär ett dynamiskt samspel mellan såväl gammal som ung, i kvarterens gårdsmiljöer och urbana lägenheter.

Med fritidsaktiviteter och utflyktsmöjligheter i alla väderstreck är bostadsområdet som gjort för en aktiv och social livsstil. Här har du nära till Ekholmens centrum med affärer, apotek, systembolag och restaurang. Ekholmen erbjuder även vårdcentral, tandläkare, gym, bibliotek och mycket mer.