Hyresrätter i Falkenberg

Adress Monarkivägen, Falkenberg

Granne med Skrea strand ligger Monarkihusen, med 126 hyresrätter på två till tre rum och kök med utsikt över havet och Falkenberg.

Fakta om huset

Alla lägenheterna är ljusa och har öppna planlösningar som är tillgänglighetsanpassade. Tack vare att kök och vardagsrum går i ett, skapas större utrymme för social gemenskap och trivsel. Materialvalen är ljusa, stilrena. Vissa innerdörrar är skjutdörrar, vilket både sparar utrymme och skapar fler möjligheter för möbleringen. Trots likvärdig utformning har det lämnats stort utrymme för att kunna sätta en personlig prägel i varje lägenhet. Kök och badrum med full utrustning. Köket är ljust och fräscht med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen.


  • Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin i de mindre lägenheterna.

Balkong

Alla lägenheterna har en härlig inglasad balkong på cirka sex kvadratmeter.

Lägenhetsstorlekar

Lägenhetsstorlekar 2-3 rum och kök, 46-78 kvadrat
Antal lägenheter 
128 hyresrätter
Byggår 2018

Lägenhetsinredning

Materialvalen är ljusa, stilrena och på golven ligger ekparkett. Vissa innerdörrar är skjutdörrar, vilket både sparar utrymme och skapar fler möjligheter för möbleringen. Trots likvärdig utformning har det lämnats stort utrymme för att kunna sätta en personlig prägel i varje lägenhet. Kök och badrum med full utrustning. Köket är ljust och fräscht med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Alla bekvämligheter finns på plats: kyl/frys, spis med glashäll och diskmaskin. Badrummet är stilrent helkaklat med duschhörna. 

Om området

Monarkihusens hyresrätter ligger i bästa läget med finaste utsikten över havet och Falkenberg. Granne med Skrea strand i Falkenbergs attraktiva område.
Tidigare kohagar och åkermark har under senaste årtionden förvandlats till de attraktiva stadsdelarna Hjortsberg och Kristineslätt. 

Den blandade bebyggelsen som vuxit upp strax innanför villakvarteren vid Skrea strand erbjuder mycket service, bra kommunikationer och fantastisk närhet till både stranden, naturen och den nya fotbollsarenan. Samtidigt går det enkelt att ta sig de tre kilometerna in till Falkenbergs centrum, antingen till fots, med buss eller på cykel.