Norra Sorgenfri, Malmö

I kvarteret Spårvägen, centralt beläget i Sorgenfri, har Riksbyggen byggt 47 ljusa och moderna hyresbostäder.

Intresseanmälan

Är du intresserad av lägenheterna i kvarteret Spårvägen? 

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Läs mer: Regler vid uthyrning

Huset

Bostäderna som flerfamiljshus om fyra till fem våningar uppförs mot gatan av gediget slammat gult tegel, där arkitekterna låtit sig inspireras av den industrikaraktär som präglat området tidigare.  

Lägenheterna

Fastigheten består av 12 stycken ettor om cirka 40 kvadratmeter, 13 stycken tvåor om cirka 54 kvadratmeter, 19 stycken treor om cirka 78 kvadratmeter samt fyra stycken fyror på cirka 90 kvadratmeter.

Hyresbostäderna har ljusa väggar, parkettgolv, kakel, klinkers, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare i badrummet. I köket finns kyl och frys, diskmaskin och spis med varmluft och induktionshäll. Vårt bostadskvarter erbjuder boende i en spännande och central stadsdel med stort serviceutbud och bra kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter för bil finns att tillgå i intill liggande parkeringshus. Bilpool finns att tillgå i området för den som så önskar.

Fakta om Passageraren 1 

  • Antal lägenheter: 47
  • Lägenhetsstorlekar: I huvudsak 1-3 rum och kök

Gården och området

Kvarteret Spårvägen ligger centralt beläget i Malmö nära service, förskolor och kommunikationer. Innergården bjuder på rik grön växlighet av träd och vackra buskar. Här finns också plats för lek, vistelse och gemenskap. Cykelparkering finns på innergården och cykelförråd i källaren. En enklare cykelverkstad finns att nyttja samt laddstation för elcykel.