Nya Parken Allé, hyresrätter i Norrköping

Vid Nya Parken intill Norrköpings fotbollsarena finns det 260 hyresbostäder.

Området är en mix av både punkthus och lägre flerfamiljshus. Här finns prisvärda hyresbostäder med god kvalitet och attraktiv design, kombinerat med låg energiförbrukning.

Det finns lägenheter med omgående inflyttning (eller enligt överenskommelse).

Riksbyggen ansvarar för uthyrning och förvaltning för kunds räkning. 

Intresseanmälan

Om husen

Bostäderna har utvecklats med stort fokus på hållbarhet och energieffektivitet, och ligger med sin låga energiförbrukning betydligt under normen. För att uppmuntra till miljövänligare resande kommer husen att utrustas med bland annat tidtabeller som visar avgångar i realtid för närliggande kollektivtrafik.

I kvarteret Publiken finns en mängd olika lägenheter av varierande storlek. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats och alla har tillgång till den härliga innergården.

  • 99 stycken 2 rum och kök på 46–65 m²     
  • 161 stycken 3 rum och kök på 67–76 m²   
  • 6 stycken 4 rum och kök på 74–94 m²      

Lägenhetsbeskrivning

Välplanerade lägenheter med neutrala färgval. Takhöjden varierar mellan husen, Hörnhusen och Folkboendet har 2.5 m medan Designhusen har 2.7 m.

  • Entré/hall: Golv ekparkett och målade väggar. Hörnhusen och Folkboendet har klinker innanför ytterdörr. Ytterdörr försedd med dörrkik. Hatthylla.
  • Rum: Målade väggar och ekparkett. Fönsterbänkar i natursten.
  • Kök: Målade väggar och ekparkett. Köksinredning från Myresjökök med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Fullt utrustat med spis med ugn och glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.
  • Badrum/WC: Kaklade väggar och klinker på golvet, utrustat med tvättställ, badrumsskåp med spegel och draperiskena. Badrummen kan utrustas med tvättmaskin av Riksbyggens medarbetare genom tillägg på hyran.

Planritning för Publiken 1