Monarkihusen i Falkenberg

Här hittar du hyresbostäder i bästa läget med finaste utsikten över havet och stan. Granne med Skrea strand i Falkenbergs attraktiva område.


Det tre husen på Monarkivägen är 6, 7 och 8 våningar höga och totalt rör det sig om 126 lägenheter på två eller tre rum och kök i storlekarna cirka 46-78 kvadratmeter. 


Intresseanmälan

Läget

Tidigare kohagar och åkermark har under senaste årtionden förvandlats till de attraktiva stadsdelarna Hjortsberg och Kristineslätt. Den blandade bebyggelsen som vuxit upp strax innanför villakvarteren vid Skrea strand erbjuder mycket service, bra kommunikationer och fantastisk närhet till både stranden, naturen och den nya fotbollsarenan. Samtidigt går det enkelt att ta sig de tre kilometerna in till Falkenbergs centrum, antingen till fots, med buss eller på cykel.

Fakta om hyresrätterna i Falkenberg

  • Antal hyresrättslägenheter: 128
  • Lägenhetsstorlekar: två och tre rum och kök, cirka 46- 78 kvadratmeter
  • Byggstart: 2016
  • Inflyttning: Preliminärt juli, september och december 2018

Öppen planlösning och inglasad balkong

De 126 lägenheterna i Monarkihusen är fördelade på 84 tvåor och 42 treor. Alla lägenheterna är ljusa och har öppna planlösningar som är tillgänglighetsanpassade.
Tack vare att kök och vardagsrum går i ett, skapas större utrymme för social gemenskap och trivsel. Materialvalen är ljusa, stilrena och på golven ligger ekparkett. Alla lägenheterna har en härlig inglasad balkong på cirka sex kvadratmeter. Vissa innerdörrar är skjutdörrar, vilket både sparar utrymme och skapar fler möjligheter för möbleringen. Trots likvärdig utformning har det lämnats stort utrymme för att kunna sätta en personlig prägel i varje lägenhet. Kök och badrum med full utrustning. Köket är ljust och fräscht med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen.

Alla bekvämligheter finns på plats: kyl/frys, spis med glashäll och diskmaskin. Badrummet är stilrent helkaklat med duschhörna. Varje lägenhet får egen tvättmaskin och torktumlare. De mindre lägenheterna har istället en kombimaskin som innehåller båda finesserna.