Hyresrätter i Hyllie, Malmö

Riksbyggen har byggt 71 hyresbostäder vid Hyllie centrum i samarbete med Veidekke.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bo i Hyllie? 

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Läs mer: Regler vid uthyrning

Bo klimatsmart med närhet till det mesta 

Att bo i Hyllie är att bo bekymmersfritt och bekvämt gällande service, kommunikation, nöjen och mycket mer. Här bor man attraktivt klimatsmart nära parker och grönområden och har goda möjligheter till rekreation och träning. Skola och barnomsorg finns i närområdet.

I Hyllie har vi byggt totalt 71 moderna och attraktiva hyresbostäder i kvarteret Frigg 1. Kvarteret är centralt och vackert beläget med närhet till Hyllie Vattenpark, Hyllie sportcenter och grönområden.

Kvarteret Frigg 1, erbjuder ett hus med 71 lägenheter på två till fyra rum och kök. I husen finns allt från tvåor om 50-55 kvadrat till ljusa, hemtrevliga treor om 71-74 kvadrat, charmiga fyror om 87 kvadrat. Husen som är på fyra till fem våningar har en fasad av gediget tegel.
Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum. Köket har vita släta luckor från Marbodal och en grå bänkskiva av laminat. Det finns spis med induktionshäll samt varmluftsugn och diskmaskin. Det rymliga badrummet är tillgänglighetsanpassat och har vita helkaklade väggar och grått klinkers på golvet. Alla badrum har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Fakta om hyresrätterna i Hyllie

  • Antal hyresrättslägenheter: 71 
  • Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök, 50-87 kvadratmeter

Kvarteret och området

Hyllie är ett av Malmös absolut bästa lägen med utmärkta kommunikationer med tåg, buss, bil och cykel. Parkeringsmöjligheter för bil finns i intilliggande parkeringshus och bilpool finns i området.

Bostadskvarteret ligger nära Emporia köpcentrum med mer än 200 butiker, restauranger, caféer, systembolag, apotek och matbutiker. Här har du också närhet till Malmö Arena, mässhallar, hotell, kontor, nytt badhus, nya förskolor, skolor och mycket mera.