Hyresrätter i Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand strax söder om Malmö finns det 788 hyresrätter med närhet till kommunikation, service och grönområden.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Om fastigheterna och området

Fastigheterna ligger i området Annestad, Bunkeflostrand. De är byggda mellan 2004 och 2008 med närhet till grönområden och service. I området finns bland annat vårdcentral, butik, pizzeria och frisör.

Kommunikationer

Buss och tåg tar dig till Malmö på cirka 15 minuter. Från närliggande Hyllie station tar du dig vidare till alla närliggande orter och Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. I Hyllie finns även ett av Sveriges bästa shoppingcenter Emporia och Malmö Arena med allt vad de erbjuder.Från busshållsplatsen ”Annestad” går buss nummer 6 till Hyllie var femte minut. Bussresan är knappt tre kilometer lång och tar nio minuter. Hyllie station är en knutpunkt för tåg och busstrafik. Vill du istället ta sig mellan Annestad och Limhamn tar du buss nummer 4.

Om lägenheterna

Lägenheterna finns i storlekar 1 rum och kök till 4,5 rum och kök. Nästan alla lägenheter har en öppen planlösning och egen balkong eller loftgångsbalkong. Flera av lägenheter på markplan har stora uteplatser. 

Det är ovanligt högt i tak i lägenheterna. En takhöjd på 2,5 meter ger en rymd och en härlig känsla i lägenheterna.  

Tvättmaskin och tvättstuga

Hälften av fastigheterna har gemensam tvättstuga på markplan. Andra hälften av lägenheterna har i stället egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin går alltid att installera i lägenheterna som en standardförbättring, om lägenheten inte redan har denna utrustning. 

Kabel-tv


Kabel-tv-paket ingår i hyran för alla lägenheter.

Bredband

Bredbandsuttag levereras till alla fastigheter. Med bredbandsuttag innebär att det finns fiber/LAN i fastigheten men att internet inte ingår. Vill du som hyresgäst ha tillgång till internet tecknar du abonnemang med utvald leverantör.

Fakta om Bunkeflostrand

  • Antal lägenheter: 788 och flertalet lokaler
  • Lägenhetsstorlekar: 1-4,5 rum och kök
  • Hyra: Hyran ligger på cirka 1 500- 1 800 kr per år och kvadratmeter.
  • Inflytt: Det finns lägenheter med omgående inflyttning (eller enligt överenskommelse).