Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Behandling av personuppgifter Riksbyggen Förtur

Riksbyggen ekonomisk förening kommer att behandla dina personuppgifter för att tillhandahålla och administrera tjänsten Riksbyggen Förtur.

Behandling av dina personuppgifter kommer ske för att administrera din plats i kön och dina poäng, för att kontakta dig angående bostäder du visat intresse för, för att sända dig digital information, erbjuda dig förtur till Riksbyggens bostäder, ge dig åtkomst till medlemsskyddade sidor på riksbyggen.se, tillhandahålla information om möjligheten att delta i kundpaneler för att kunna vara med och påverka våra projekt samt för att administrera din betalning av årsavgiften.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser av Riksbyggen eller av Riksbyggen anlitat marknadsundersökningsföretag.

Personuppgifterna kommer inte lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Riksbyggen ekonomisk föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Riksbyggen har till personuppgiftsombud utsett juristen Camilla Alm-Eriksson. Du har rätt att efter skriftlig undertecknad ansökan till Riksbyggen på nedanstående adress, få besked om vilka uppgifter Riksbyggen behandlar om dig (s.k. registerutdrag). Du har också rätt att begära rättelse av felaktiga eller ofullständiga personuppgifter.

Riksbyggen ekonomisk förening
Camilla Alm-Eriksson
106 18 Stockholm