Flytta in direkt
Flytta in direkt

Brf Browallia

Vår sista etapp i Mölndal Innerstad är nu inflyttningsklar och vi erbjuder lägenheter om 1-3 rok. Mölndal Innerstad bjuder på ett levande cityliv med restauranger och shopping utanför dörren och med Göteborg C 10 minuter bort.

Fakta

Rum 2 rum och kök
Boarea 53–55 kvm
Våningar 5
Lägenheter 55
Status Slutsålt

Inflyttningsklart

Nu har vi inflyttningsklara lägenheter i Brf Browallia. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Se inflyttningsklara lägenheter

Bostadsrätter i Mölndals Innerstad

Nu kan drömmen om en ny lägenhet i innerstan bli sann snabbare än du vågat hoppas. Vår sista etapp i Mölndal Innerstad är nämligen inflyttningsklar. Ovanligt snabbt för dig som vill bli den första att flytta in i ett alldeles nytt och orört hem.

Här finns allt från ettan som blir första egna hemmet och tvåan för nyblivna sambos, till treor och fyror för barnfamiljen eller dig som sålt huset när barnen flyttat hemifrån.

Lägenheterna

Lägenheterna är välplanerade och alla har minst en balkong eller uteplats. Och ljusinsläppet har optimerats med bland annat glasräcken på balkongerna. Alla har moderna och funktionella kök med ugn, micro och diskmaskin. I duschrummen finns tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvätt/tork installerade.

Våra inredare har skapat olika stilar i lägenheterna, med skiftande val av bänkskivor, kakel och färger på skåpluckor. Så du kan välja lägenhet i den stil du vill ha för att spegla din personlighet i ditt nya hem.

Grönskande innergård

Föreningen har en redan uppväxt, grönskande innergård som bara de boende har tillgång till. Där kan du koppla av eller umgås med vänner. På gården finns ombonade mötesplatser, pergola och en tilltagen grillplats med plats för trevligt umgänge. Även från din balkong eller uteplats har du fint blickfång över grönskan som ger en skön atmosfär och bjuder in till rofylld avkoppling.

Nära till allt

Här lever du ett bekvämt cityliv med närhet till allt. I Mölndal Innerstad har du närhet till både Mölndal Galleria och affärsgatorna med butiker, caféer och restauranger.

Du kan komma hem från jobbet, landa hemma, sätta dig på balkongen och se ut över innergårdens grönska. Sen går du till någon av livsmedelsaffärerna som ligger i kvarteret bredvid och handlar till middagen. På helgen kan du gå till Gallerian och göra några inköp och ta en fika med vännerna. Allt är nära.

Är det nattlivet i Göteborg som lockar istället, är det bara några minuter bort med tåget eller spårvagnen. Och köper du en lägenhet i Brf Browallia får du ett årskort hos Västtrafik, som gäller hela zon A.

Du har även närhet till många aktiviteter och kulturupplevelser, samt till naturreservat och sjöar.

Gemensamma utrymmen

I Brf Browallia får du tillgång till tre gemensamma lokaler som kan nyttjas av de tre föreningarna i kvarteret. Det är gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt en kombinerad gäst- och gemensamhetslokal. Lokalerna är perfekta att boka för barnkalas, styrelsemöte och andra privata tillställningar eller om du har gäster som behöver övernatta. Dessutom finns det två tvättstugor och en cykelverkstad.

Bil- och cykelpool

Även om du har gångavstånd till det mesta finns det tillfällen då det är bra med en bil. Föreningen har en bilpool via Volvo on demand. Det är ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet utan att behöva äga en egen bil. Du får ett femårigt medlemskap som boende i Brf Browallia.

Det finns också en cykelpool via GoRide, där det bland annat ingår två elcyklar. Det finns gott om cykelparkering på innergården och i cykelrummet, där det även finns möjlighet att fixa med din egen cykel.

Hållbarhet och miljöcertifiering

Vi använder Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Det säkerställer en hög hållbarhetsnivå. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. På så vis minskar vi användandet av ändliga resurser och ser till att du får ett sunt inneklimat.

Vi ser alltid till samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före föreskrivna normer. Vår ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

Fördelar med Brf Browallia

  • Uppväxt, grönskande innergård för återhämtning
  • Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats
  • Alla har välutrustade kök med diskmaskin och duschrum med tvätt/tork
  • Nära till livsmedelsbutiker, apotek, shopping och restauranger
  • Goda kommunikationer med spårvagn, bussar och tåg – dessutom får du ett årskort från Västtrafik när du köper lägenhet här
  • Bilpool och cykelpool samt cykelverkstad för din egen cykel

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

En småstad full av liv

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. 

Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2 000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än nio minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Kontakt

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp