Sollentuna
| Fler

Väsjön, Sollentuna

Bo nära naturen

Naturlyx. Det är vad man får när man flyttar hem till Väsjön, bara 5 km från Sollentuna Centrum. Här finns skogar, ängar, sjöar och berg precis utanför knuten. 

När löven singlar kan du ta med svampkorgen ut skogen i jakt på ditt bästa kantarellställe.När snön faller kan du spänna på pjäxorna och köra några åk i skidbacken.
När träden knoppas kan du plantera lökar i odlingslådan på din stora balkong. Och när sommarsolen gassar kan du cykla ner till sjön för ett dopp. Naturlyx var ordet.

RBA Norrsättra, Väsjön

Ett naturlyxigt boende i nya området Väsjön

Naturen går som en grön tråd, från utsidan och in. Husen ramas in av barrskog och berg. Arkitekturen harmoniserar med allt det vackra. Att flytta hit betyder att du får ta del av naturens årstidväxlingar, såväl ute som inne.

När nya området Väsjön är fullt utbyggt kommer det att vara en egen stadsdel med uppemot 2 800 bostäder och lokal service. De bostäder vi bygger kommer att ha en tydlig hållbarhetsprofil. Det ska bli ett socialt hållbart och ekologiskt bostadsområde där man tar kloka, klimatsmarta beslut. Husen vi bygger ska verka i samklang med naturen och miljöfokus ska genomsyra hela processen – från stomme till din färdiga lägenhet.

För att förstärka känslan av hållbarhet ser vi till att bygga olika ”sociala rum”. Utanför dörren och innanför tröskeln. Privata och offentliga. Med plats för social samvaro, men också för stillhet och eftertanke.

Riksbyggen planerar att uppföra ca 450 lägenheter fram till år 2025 med stor variation i storlekarna 1–5 rok. Alla med hög grundstandard och egen odlingsvänlig balkong eller uteplats. Välj det boende som passar dig och din familj. 

RBA Norrsättra, Väsjön

Ovanstående material innehåller ungefärliga uppgifter som framtagits i ett inledande skede av produktionen. Avvikelser kan därför förekomma mellan kontraktshandlingarna och den information som ovan anges. Riksbyggen förbehåller sig rätten att göra ändringar i materialet fram till dess att avtal tecknas.

Projektinfo

  • Antal bostäder: 450 st

Följ Riksbyggen Stockholm

Se bilder från projektet, få den senaste informationen och delta i roliga tävlingar.

Riksbyggen Stockholm på Facebook Följ oss på Facebook
@riksbyggensthlm på Instagram @riksbyggensthlm på Instagram
Riksbyggen på Pinterest Inspireras på Pinterest

Dessa avståndsuppgifter är hämtade från hitta.se

2015-11-28