Malmö
| Fler

Brf Nautilus

45 bostadsrätter i 15-våningshus. Vi på Riksbyggen är oerhört glada att kunna erbjuda ett fantastiskt boende i en mycket unik miljö.

Välkommen att utforska Ön

Vi på Riksbyggen är oerhört glada att kunna erbjuda ett fantastiskt boende i en mycket unik miljö.

Ön utanför Limhamn är en fascinerande värld omfluten av vatten. En plats där närvaron av havet, solen och vinden skingrar alla tankar på stress – trots att man har två pulserande storstäder alldeles i sin närhet. Där spännande upptäckter ligger och väntar alldeles utanför farstudörren, i en miljö som låter fantasin få fritt spelrum.

Här har Riksbyggen byggt 45 bostadsrättslägenheter i ett spännande punkthus – med en fantastisk närhet till sundet. Vi hälsar dig varmt välkommen att – i Jules Vernes anda – upptäcka Ön, Malmös gömda skatt.


Brf Nautilus

Omsorgsfull utveckling ger fina resultat. Efter att under några år ha gått på sparlåga fortsätter nu utbyggnaden av Ön. På tur står att den mellersta delen ska kompletteras med fler bostäder i nya radhus och flerbostadshus.

Öns olika bostadsområden knyts därmed ihop till en sammanhängande bebyggelse. I dagsläget planeras det unika naturområdet på Öns norra del att bevaras.

 

Industri- och hamnområdet på andra sidan bron kommer att genomgå stora förändringar om alla planer infrias. På förslag finns en utbyggnad med nya bostäder, kontor, båtplatser och parker.

Den gamla cementfabriken försvinner – men eventuellt sparas några av silobyggnaderna för mer spektakulära bostadsprojekt. Genom långsiktiga visioner växer en mycket attraktiv stadsdel fram.


Ett blickfång mitt på Ön

Brf Nautilus är ett spännande punkthus som reser sig över omkringliggande bebyggelse och markerar mittpunkten på Ön. Det mörkt blågrå huset har 15 våningar som tillsammans ger plats för 45 bostadsrättslägenheter, samtliga med en generös indragen balkong. Först på tredje våningen tar bostäderna vid, vilket innebär att man redan här kommer att få en riktigt bra utsikt.

På andra våningen skapas en gemensam uteterrass där det ges möjligheter för lek och spontana möten grannar emellan. På detta våningsplan finns även husets kombinerade gemensamhetslokal och gästlägenhet som kan hyras av de boende vid långväga besök. Här finner man även bostadsrättsföreningens lilla vinterträdgård, en plats som förlänger säsongen och ger sommarkänsla året om.

På bottenplan finns en lokal tillhörande bostadsrättsföreningen, som exempelvis kan inrymma en butik, ett café eller ett kontor. I anslutning till huset anläggs en kommunal park som sträcker sig bort mot det befintliga Lotshuset och vidare ner mot havet. I källaren under huset och på bottenvåningen finns parkeringsplats att hyra – dessa nås bekvämt med hiss.

För dig med insikt om det goda i livet – i Brf Nautilus får du ett boende med Öresunds bästa utsikt.

Aktuellt

Nyheter som Rss

Ovanstående material innehåller ungefärliga uppgifter som framtagits i ett inledande skede av produktionen. Avvikelser kan därför förekomma mellan kontraktshandlingarna och den information som ovan anges. Riksbyggen förbehåller sig rätten att göra ändringar i materialet fram till dess att avtal tecknas.

Projektinfo

  • Antal bostäder: 45 st
  • Storlek: 2 - 6 r.o.k
  • Pris: 1 300 000 - 7 950 000 kr
  • Avgift: 3 948 - 8 366 kr
  • Inflyttning: 2011-10-18
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Endast en lägenhet kvar

2 rum och kök på 68,5 m² med balkong

Läs mer om bostadenKontakt


 

Jerry Nyhlén
Reg. fastighetsmäklare

Kontakta mig
Skicka e-post
Tfn. 040-36 36 91
Mob. 0733-41 30 35

 

Välkommen att boka visning!

VILKEN UTSIKT!!!

Brf Nautilus är nu uppe och markerar mittpunkten på ön. Utsikten blir bara bättre och bättre ju högre upp man kommer...

Vi vill visa den fantastiska havsutsikten, de enorma balkongerna och sist men inte minst den genomtänkta planlösningen.

Lägenheterna är nu färdiga och vill du uppleva hur det skulle kännas att bo i en lägenhet med garanterad havsutsikt så tveka inte utan boka tid för personlig visning!!

Varmt välkommen till Sundholmsgatan 4 på Ön!

Dessa avståndsuppgifter är hämtade från hitta.se

Daghem, Förskolor & Fritidshem

  • Öns Montessori Förskola 82 m

Grundskolor

  • Skolan på Ön 137 m
2014-11-20